CCC Real Estate va celebrar el seu 15è aniversari al Restaurant Coco Beach, de Son Moll




Amb un temps esplèndid, CCC Real Estate va celebrar el seu 15è aniversari el passat dissabte 15 de juny de 2024, a l'elegant ambient del Restaurant Coco Beach, a la bella Platja de Son Moll de Cala Rajada.

La vetllada festiva va començar a les 18.30 hores amb una recepció amb xampany, donant una càlida benvinguda als convidats, vestits tots elegantment de blanc. El local estava decorat amb gran atenció al detall, fet que va contribuir a crear un ambient espectacular.

La fundadora i propietària de CCC Real Estate, Anke Köhler, va inaugurar la vetllada amb un inspirador discurs en què va anunciar un nou capítol per a l'empresa. L'esdeveniment es va centrar en la presentació de la nova imatge corporativa i el nou rumb de CCC Real Estate. Amb l'innovador concepte "Living | Premium | Invest", l'empresa s'enfocarà en el futur encara més específicament a les expectatives individuals dels clients i propietaris per garantir un màrqueting personalitzat que s'adapti amb precisió als diferents grups de clients.

El punt culminant de la nit va ser una sorpresa preparada pels treballadors de CCC Real Estate per a Anke Köhler: una actuació del conegut grup Batucap de Capdepera. Els tambors ja se sentien arribar des de lluny, i quan el grup va arribar davant del restaurant, de seguida va atreure l'atenció dels convidats amb els seus animats ritmes. Més tard, el grup de percussionistes es va barrejar amb els convidats, a qui van convidar a tocar, dinamitzant així l'experiència. Els convidats van aplaudir i van ballar amb entusiasme al ritme dels instruments: tot un èxit.

El càtering va ser elaborat per Coco Beach, que es va encarregar de satisfer tots els convidats amb una gran varietat de delicioses tapes i begudes a elecció.

Com a part de la celebració, Anke Köhler, va demanar als convidats que, en comptes de fer-li regals personals, agrairia la participació a la campanya de col·lecta de donatius a favor del Lions Club de Palma per al projecte "Dinar per a tots", a la que es va recaptar la impressionant suma de 1.250,00€.

CCC Real Estate vol donar les gràcies a tots els convidats i col·laboradors que han fet que aquest esdeveniment especial sigui inoblidable. Esperem durant aquests propers anys, seguir ajudant tots els nostres clients a complir el seu somni i que se sentin amb nosaltres en confiança i encantats de la nostra forma de treball.

 

Cala Rajada, 15 de juny de 2024