Divertit ballet basat en la “commedia del l'arte” una peça de dansa de tall teatral, on l'escenari està envaït per personatges que llueixen vestits festius i plens de colors brillants, propis del carnaval de Venècia.

És un ballet absolutament arquetípic dins de la producció de Illesdansa en quant argument i estructura , tot això en un primer acte narratiu i un epíleg de festeig i divertiment.
Ballet còmic en un acte i un epíleg. (Per a tots els públics)
Durada: 60 minuts

Intèrprets: Illesdansa jove ballet.
Coreografia i llibret d’ Antonio Campins.
Arrenjaments musical s: Illesdansa.
Equip tècnic de Illesdansa.
Vestuari de Silvia Arguimbau.
Ajudantes de direcció i coreografia: Blanca Fayas i Camila Rodriguez.
Direcció Artística i Coreogràfica: Antonio Campins.

Sinopsi:
La història d’Arlequí i la seva núvia Colombina, que desafien per amor al pare d'aquesta, el senyor Cassandre, qui vol casar la seva filla amb un ric cavaller, i per això la manté tancada, confiant la clau de casa a el seu assistent el Pierrot. Però Pierretta, amiga i minyona de la Colombina, li roba la clau a Pierrot p er deixar sortir a la seva senyoreta , qui es reuneix amb el seu enamorat l'Arlequí per ballar el seu romanç.

Al final, l'amor triomfa quan la Fada Bona ajuda a Arlequí presentant - li un cofre màgic que compleix tots els seus desitjos.
Encara que la història inclou escenes de perill que assetgen a l'Arlequí, sempre apareixen personatges màgics que donen suport a aquesta parella carn estoltesca per arribar a un final feliç .


Illesdansa Jove Ballet esta integrat per ballarins i ballarines fins a 25 anys,que tenen la necessitat d'aprofundir en aquest art.

L'Associaciò Illesdansa Jove Ballet, neix de la necessitat de crear un espai per gaudir de la dansa a un nivell de formació professional, alhora que els joves ballarins es desenvolupen tant física com psicològicament en un ambient de creació, investigació i superació. Amb una clara vocació per la formació, Illesdansa Jove Ballet cerca un treball rigorós sense oblidar el principal objectiu de la dansa: gaudir.
Un dels seus objectius es donar la oportunitat de desenvolupar-se com ballarins i ballarines actuant a escenaris professional al mateix temps que amb aquestes actuacions es recapten fons per poder finançar la participació a concursos nacionals e internacionals y poder participar a cursos de formació fora de les Illes que enriqueixen la seva trajectòria cap el mon professional.