MÉS per Capdepera treballarà intensament per a l'ampliació del Parc Natural de Llevant





 

 
L'agrupació de MÉS per Capdepera considera que la taula redona per a tractar la possible ampliació del Parc Natural de Llevant cap al municipi de Capdepera va ser un encert i tot un èxit de participació. MES agraeix a tots els participants la seva col·laboració i valora positivament que el batle de Capdepera s'hagi ofert a cercar un consens per a demanar oficialment a la Conselleria l'ampliació del Parc.

Des de MES veim molt necessària l'ampliació del Parc Natural de Llevant cap al municipi de Capdepera per tal de millorar l'estat de conservació d'àrees naturals tan importants com cala Agulla o cala Mesquida. Per aquest motiu reclamam al batle de Capdepera, com a màxim representant del nostre poble, que posi en marxa les converses amb tots els partits polítics del municipi per consensuar els termes de la petició d'ampliació al més aviat possible.

MÉS per Capdepera es compromet a treballar intensament per a aconseguir aquest consens social i polític, i recorda que no seria just per al municipi deixar passar aquesta gran oportunitat. Des de l'agrupació es recorda que Capdepera viu del turisme i que allò que venem com a reclam a fires i fulletons publicitaris és un Parc Natural que en realitat no tenim i que seria l'única garantia de conservació dels nostres valors naturals, cada dia més degradats.

 

MÉS per Capdepera