El President d’El Pi, Jaume Font, ha destacat que “és inasumible per la nostra formació i volem centrar les nostres energies en continuar fent feina per articular una alternativa de centre i autonomista a la nostra terra”.




 
El Pi - PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS no es presenta als propers comicis. “És una llàstima que no poguem tenir una vertadera representació balear a Madrid”, declara el president de la formació qui ha afegit que aquestes eleccions “només beneficien els 4 partits grans que es poden permetre una despesa tan gran, com la que suposa una campanya electoral per austera que sigui”.

La decisió s’ha pres a les diferents executives, després d’un intens debat i per àmplia majoria. Es deixarà pasar aquestes eleccions degut el gran esforç econòmic que suposa per un partit d’obediència balear amb tant sols 3 anys de recorregut i amb dues cites electorals a l’esquena en els darrers 12 mesos.

El Pi considera també que existeix un cansament per part de la societat davant la inoperància del polítics estatals, incapaços d’arribar a cap consens.

Jaume Font lamenta profundament que altres partits d’obediència balear hagin preferit renunciar als interessos d’aquesta terra a favor d’obtenir una cadira a Madrid que “veurem si l’aconsegueixen i si serveix d’alguna cosa” ha reflexionat.

Aquestes eleccions demostren que ni els polítics de sempre, ni els que pregonen nova política pensen en la gent. És lamentable que els ciutadans hagin de tornar a les urnes per la incapacitat d’arribar a acords dels principals líders de l’Estat espanyol” ha acabat Font.