Ganemos / Guanyem Capdepera treballant per la convergència.







A la darrera reunió (26 de gener) de Ganelos/Guanyem Capdepera va quedar palpable que com a plataforma que cerca la convergència entre els diferents participants en ella, ha de treballar per assolir els acords.

Essent la plataforma un procés de construcció col·lectiva, un nou projecte de confluència, va quedar evident que abans de passar al nostre objectiu, que és debatre i elaborar un programa de canvi real que situï al centre de les decisions del nostre ajuntament els problemes de la majoria ciutadana i no obeir els interessos d'un petit sector privilegiat, hem de tenir paciència i treballar els primers pactes.

Evidentment, aquesta tasca de recerca del consens en les tasques prèvies al nostre objectiu està inclòs dins del projecte de treball de la plataforma Guanyem. Ja que encara que formem un grup de persones afins ideològicament hem de treballar les possibles desavinences per trobar aquests punts de convergències en què començar el nostre objectiu, hem de trobar el consens del grup.

Dins dels grups o col·lectius assemblearis està clar que no tots anem a la mateixa velocitat de comprensió dels fets, de valoració de les situacions, etc. i hem de tenir la màxima comprensió i respecte per la diferència. I paciència per seguir i debatre aquells punts (idees i propostes) no clars. Al capdavall, això és el que és un grup democràtic.

També sabem que aquest nou projecte polític d'esquerres, que és la plataforma, necessita un temps perquè els nostres veïns ens coneguin, col·laborin i participin.

Que hem de seguir recordant a tota la gent que per fer-ho bé necessitem que tota la gent possible s'impliqui i opini sobre decisions i la política del poble. Que la gent perdi la por o l'apatia a participar activament i de forma digna en la política del nostre poble.

A l’esmentada reunió també se va informar als participants diversos esdeveniments importantíssims que es duran a terme el proper 31 de gener, el primer l'acte constituent de Guanyem Palma, (Casal de Barri, S'Escorxador) a les 11: 00h a Palma i el segon a Manacor que és la 1a Assemblea programàtica de Manacor al Molí d'en Polit a les 10:00.

Una altra data important serà el 7 de febrer que es realitzarà l'acte constituent de Guanyem Mallorca.

Recordem que Ganemos/ Guanyem Capdepera vam ser els primers a l'illa en constituir-nos i que actualment es troba constituïts en diversos municipis de la comarca de Llevant (Son Servera, Manacor, ...), de les illes Balears, i en tot el territori nacional .

Informació de contacte:
Correu-e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Facebook: guanyem capdepera.

Ganemos/ Guanyem Capdepera.