Prop de 120 persones de Capdepera estan cridades a votar aquest dissabte a les  Primàries de MÉS per Mallorca. La taula electoral estarà instal·lada al teatre de Capdepera de les 10 a les 14’30 hores”.
  Unes 120 persones conformen el cens de votants a Capdepera a les primàries de MÉS per Mallorca entre afiliats i simpatitzants inscrits, dels quals més de 20 ho faran per correu electrònic. La xifra concreta se sabrà  aquest dimecres quan es tanqui definitivament la revisió del cens. A MÉS per Capdepera no podem més que mostrar la nostra satisfacció davant l’interès mostrat per moltes persones per participar en un experiment democràtic que no té precedents a les Illes Balears i en el qual les llistes completes al Parlament i al Consell seran elegides per la ciutadania.

 Volem recordar que dues persones del nostre municipi es presenten a aquestes primàries: Pere Fuster a la llista del Consell i Núria Garcia a la llista del Parlament. La votació presencial a Capdepera tendrà lloc aquest proper dissabte dia 15 al Teatre de Capdepera i l’horari serà entre les 10 i les 14’30 hores.

  Els electors han de saber que hi haurà quatre urnes, dues per decidir els caps de llista al Parlament i al Consell, on només hi ha un candidat –Biel Barceló al Parlament i Miquel Ensenyat al Consell – i altres dues per decidir els integrants de la resta de posicions a les llistes d’ambdues institucions. En aquests dos darrers casos, on sí hi ha un bon nombre de candidats, els electors podran votar fins a 9 homes i 9 dones de cada llista, i s’haurà de fer per ordre de preferència, és a dir, s’atorgarà un 1 a la persona a qui es vol donar més puntuació, un 2 a la segona i així fins al 9. Es podran marcar menys de 9 persones però sempre s’han de puntuar el mateix nombre d’homes que de dones. En tot cas qualsevol dubte serà aclarit pels integrants de la taula electoral.

 Des de MÉS per Capdepera volem agrair de forma anticipada la participació a tots els inscrits i desitjar que la jornada discorri en la més absoluta normalitat democràtica.

MÉS per Capdepera