Rèplica de Pere Fuster als comunicats de PP i Es Grup

" Benvinguts al club d’aquells que volem saber tota la veritat respecte de l’afer dels imposts del Cap Vermell Beach..."

       

    Mateu i Joan, he llegit els vostres comunicats demanant una comissió d’investigació. Benvinguts al club d’aquells que volem saber tota la veritat respecte de l’afer dels imposts del Cap Vermell Beach. Pensàvem que, per un motiu o un altre, a MÉS érem els únics interessats a confirmar la informació que va publicar Diario de Mallorca ja fa unes setmanes. Enhorabona idò.  

 Amic Mateu, pel que fa al teu comunicat sobre el tema, he de reconèixer que m’ha deixat una mica descol·locat. Ens demanes explicacions a MÉS pel simple fet de confirmar part de la informació del Diario de Mallorca, en lloc de demanar aquestes explicacions a qui presumptament hauria comès la irregularitat. Deu ser cosa d’aquest nou càrrec que t’han donat.

 Ens dius també a la gent de MÉS que quasi no saps res de l’assumpte. Bé, ho atribuirem a una espècie d’amnèsia selectiva. Ens demanes també que o bé demanem una comissió d’investigació per aclarir tot l’assumpte o bé que presentem la dimissió per atacar el teu equip de govern de forma injustificada. No havia vist mai demanar la dimissió a un regidor de l’oposició però bé, tu tens més experiència que jo en això de la política.

 Amic Mateu, aquesta comissió d’investigació que reclames ja està demanada, no només respecte de l’expedient del Cap Vermell Beach, sinó també respecte d’altres expedients ICIOS que no ens acaben de quadrar. Ho hem hagut de fer després que el teu equip de govern ens hagi denegat l’accés a l’expedient, de fet aquest passat divendres ens varen comunicar que tampoc el podem veure en comissió informativa i que s’ha demanar permís a la propietat del Cap Vermell!!! Me mor de ganes de llegir la justificació jurídica de tot aquest disbarat.

   No saps, Mateu, les ganes que tenim que es formi una comissió d’investigació amb tots els expedients complets damunt la taula i amb presència de testimonis que aportin documents i contin tot el que saben.  Però clar, demanar dimissions mentre el teu equip de govern, aquell que defenses, ens posa totes les traves possibles per estudiar els expedients i arribar al fons de tot plegat, diguem que com a mínim és una mica cínic.

          En definitiva, amic Mateu, perquè surti a la llum tota la veritat que reclames hauries de fer una cosa: aconseguir que el teu equip de govern posi a la nostra disposició tots els expedients i tota la informació que demanam, la qual no se’ns pot negar com a persones elegides democràticament i en exercici de les nostres funcions, i fer el possible que la investigació sigui real i amb totes les garanties. Després, si vols, parlarem de dimissions.     

  I per acabar, amic Joan, no has de passar pena. Si Diario de Mallorca va difamar en la seva informació, o ho ha he fet MÉS en algun comunicat posterior, segur que els perjudicats interposaran les oportunes accions judicials per restablir el seu honor, o no?

 

 Pere Fuster
 MÉS per Capdepera