"I ara, desprès de tot, ens demanem, qui serà el pròxim? Ja veiem que sa tranquil·litat no es possible, amb quin embull més ens vol ficar?  No li basta tota aquesta confusió política..."






´´ Així com passa aquesta legislatura es confirmen els rumors que apunten a unes maneres de fer que van de l'embull, la confusió, la mentida i l'autoritarisme com a manera de gestionar la Sala.´´(Cap Vermell).

Dissabte 11 de juny de 2011, municipi: Capdepera, lloc: la sala de l'Ajuntament, es conill es mort i en Joan Ferrer presideix el funeral del primer cadàver polític del nº 2 del PSOE Sr Rafel Fernandez.

Dissabte 30 de juliol de 2011, durant 48 dies el Sr. Ferrer te el coll a la guillotina, (el temps que el Sr. Fernandez, va necessitar per anestesiar a la seva Junta de la ferida de dia 11 de juny), però ja tenim fumata blanca, a la fi ha aconseguit ésser batle de Capdepera. Al discurs de la seva investidura ens va prometre que la guillotinada al Sr. Ferrer duria estabilitat i tranquil·litat a la Sala.

Doncs bé, Sr. Fernandez ,creim que vostè i el seu partit (PSOE),lo que ens han portat és una tragicomèdia de la qual l'únic perdedor es el nostre municipi. Els ciutadans  estan cansats de veure intrigues de palau, i purgues estalinistes, pujades sense control dels imposts municipals just per a fer front al crèdit de uns 10 milions d’euros que vostès (PSOE) aprovaren la legislatura passada per fer cap inversió al municipi y pagar molt de despesa corrent. Ara ens trobam amb un problema greu  de un milió tres-cents mil euros pel tema de l’abocador, i no tenen ni la voluntat de solventar-ho, ni la valentia d’aclarir qui és el responsable del desastre fet a l'abocador, amb l’única idea de defensar els interessos generals del poble.

El 19 de desembre de 2011 es produeix el segon cadàver polític del PSOE ja que el Sr. Xavier Rodríguez Abril renuncià al càrrec de regidor cinc mesos desprès de assumir l’acta de regidor i sense donar cap tipus de motius per la seva renuncia.

El 27 de desembre de 2012 es far oficial, que el Sr. Biel Torres i la Sra. Joana Llull, nº 1 i nº3 de la formació UCAP, partit que el va ajuda a vostè a esser batle, dimitien dels càrrecs a l'Ajuntament, cosa més que sospitosa quan el Sr. Torres havia d'ésser, segons el seu pacte, batle durant els 2 darrers anys de legislatura. Presidia el funeral el Sr. Ferrer ja que esta mal vist esser del PSOE i catòlic, i hi ha que cuidar les formes.

Dijous 1 de febrer de 2013, entren al govern la Sra. Carmen Riera i la Sra. Catibel Llabata, per aquestes dates ja sabem que vostè seria es batle lo que resta de legislatura. La legislatura del  l'embull, la confusió, la mentida i l'autoritarisme que vostè Sr. Fernandez i el seu partit (PSOE) han instal·lat a la Sala. I què pensaren el seus socis (UCAP) de tot aquest embolic? “no sabe, no contesta”.

Arriba el 3 d’octubre de 2013, ja ens ho deia un vell socialista “quien te ha visto y quien te ve” ara hem canviat el cant de la internacional pel cant dels segadors i l'esperit de les roses vermelles per una camiseta verda. El ple de la infàmia, que recordem mai un Batle havia fet tapar la boca a un regidor per un tema de caràcter autonòmic i més essent el regidor d'un altre partit, que democràtic que es vostè i el seu partit (PSOE) Sr. Batle Rafel Fernandez . I que pensaren el seus socis (UCAP) de tota aquesta tirania? “no sabe,no contesta”.

I ara si que tenim la Seu plena d'ous, els del Grup s'han afegit, au hi do ja tenim aquí el repartiment d'actors d'aquesta tragicomèdia.

Des de la data d'aquest ple fins avui, han passat moltes coses. El Batle va llevar la paga a la regidora Catibel Llabata i la va arraconar. Ara la Sra. Catibel ja es una osca mes en el seu revòlver polític i creguin que els que defensam la llibertat, a davant de tot, hem tret el mocador. (i el qui perd es Capdepera)

Però be, aquí no acaben les nostres sorpreses quan ens assabentem de que hi ha un tercer cadàver polític en el PSOE, el Sr. Sebastià Sureda, no sabem si ha estat un atac d'asfalt o be,( aprofitant la jugada, ja hem tenim referents) una punyalada política a les quals ja veiem que mos tindrem que anar acostumant. Si es una cosa malo i si és una altra peor, (i el qui perd es Capdepera).

I ara, desprès de tot, ens demanem, qui serà el pròxim? Ja veiem que la tranquil·litat no es possible, amb quin embull més ens vol ficar?  No li basta tota aquesta confusió política. I que pensen el seus socis (UCAP) de tot aquesta tirania? “no sabe,no contesta”.(i el qui perd es Capdepera).

 La veritat es que el nostre escrit, esta fet amb molta ironia,però també es cert que reflecteix , fil per randa la realitat del nostre circ polític. Jutgin vostès mateixos .

 

PD:   Presidia el funeral el Sr. Ferrer, l'enterrador Sr. Fernandez ( vestit amb camiseta verda) .