El Carnet Jove Local que es pretén impulsar des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Capdepera va dirigit a tots els joves d’entre 12 i 29 anys que estan empadronats en el terme municipal de Capdepera.






El cost d’expedició del Carnet Jove Local serà gratuït





 

Per tant, la validesa del Carnet Jove Local serà des de la data d’expedició fins a la data en que els beneficiaris compleixin els 30 anys.

La finalitat d’aquest carnet és que els joves del municipi, a l’hora de comprar, puguin gaudir durant tot l’any de preus atractius en els establiments que es vulguin adherir voluntàriament a aquesta iniciativa, intentant impulsar i fomentar així el consum en els comerços locals.

Per dur a terme aquest Carnet Jove Local, l’Ajuntament de Capdepera, mitjançant el Centre Jove, es compromet a posar el mitjans personals i

materials necessaris per elaborar i expedir els carnets a tots els joves que ho sol·licitin i que compleixin amb els requisits establerts.

Per tant, a l’hora de sol·licitar el Carnet Jove Local al Centre Jove de Capdepera s’haurà d’aportar la següent documentació:

- Formulari emplenat (nom i llinatges, adreça, telèfon, correu electrònic...).

- Fotocòpia del DNI.

- Certificat d’empadronament.

- Fotografia de carnet.

Tot i que el Carnet Jove Local serà una targeta personal i intransferible amb fotografia impresa els establiments adherits podran sol·licitar el DNI per comprovar la seva titularitat.

Per altra banda, l’Ajuntament de Capdepera també es compromet a subministrar una ferratina identificativa amb el logotip del Carnet Jove

Local per a què tots els comerços que decideixin prendre part de la iniciativa l’aferrin a la porta o a un altre lloc visible de l’establiment, Així com a fer difusió (cartells, ràdio, web, etc.) dels comerços adherits amb els corresponents descomptes aplicats.

Destacar que aquesta iniciativa no suposa cap cost per als establiments que s’hi adhereixin a excepció del descompte que es comprometin a aplicar i que anirà des d’un 5 fins a un 25% en comerços com acadèmies i centres d’estudis, agències de viatge, autoescoles, centres de bellesa i perruqueries, gabinets psicopedagògics, gimnasos, immobiliàries, joieries, llibreries i papereries, tendes de decoració, d’electrodomèstics, informàtica, imatge i so, de fotografia, de moda, de regals, sabateries, òptiques, perfumeries, tallers mecànics i lloguers, etc.

Finalment, comentar que el cost d’expedició del Carnet Jove Local serà gratuït per als joves que ho sol·licitin per primer cop. No obstant, en casos de reposició (pèrdua o deteriorament) el Carnet Jove Local tendrà un cost de 5 euros.




Sol·licitud Carnet Jove


Sol·licitud comerços