Image

Amics de “Cap Vermell”

Des que em vàreu comentar l’existència d’aquesta revista digital no he deixat de consultar-la. Cada dia descobresc alguna cosa nova i interessant, i això ho faig a Palma, que és on visc habitualment.

La meva segona residència, això no obstant, és, des de fa un grapat d’anys, Cala Rajada, on cada dia em trob més a gust, en companyia de la meva família.

Ens sentim molt identificats amb les festes i esdeveniments que amb tanta dedicació i entusiasme organitzau, de manera que ens resulta impossible no ser presents a les festes del Carme, de Sant Roc o de Sant Bartomeu. La mostra de la llampuga, els carnavals, el mercadet dels dimecres de Capdepera, el dels dissabtes de Cala Rajada, els banys a l’estiu en aquestes meravelloses platges, de les quals la preferida és Cala Gat, tant per part meva com dels meus fills i néts.

D’altra banda, volia comentar-vos que els dies 7 i 9, en el Gran Casino de Mallorca, en els premis Veo Veo Illes Balears 2007, vaig tenir l’agradable sorpresa de veure la representació de Cala Rajada, amb la magnífica actuació de ball contemporani d’Àngela Aso i Pep Guillem, de 9 i 11 anys, així com de l’excel·lent interpretació d’Aina Beth Sancho, de 12 anys, com a cantant, que va ser premiada amb una menció especial. A tots ells, l’enhorabona.

En aquests premis Veo Veo hi va concursar, també, la meva néta Aina Zanoguera Escarrer, de 9 anys, i encara que sols sigui perquè estiueja a Cala Rajada, permeteu-me que vos faci arribar aquesta fotografia.

Per cert, segons les meves notícies, aquesta gala serà oferida per IB3 el proper dissabte dia 15, a les 8’30 del matí.

Gràcies per la vostra atenció.
Una abraçada.
Isidro Escarrer Riutord