Felip Esteva respon a la carta de Noemí del Barrio, al voltant de l'hotel Son Moll

Image



   Senyora o senyoreta  Noemi del Barrio Delgado,  he vist que la meva explicació sobre el fet de no firmar per tirar l’hotel Son Moll ha sorgit a efecte. Després de visitar distintes vegades la pàgina del FB “abajo el Hotel Son Moll”, acció que vostè  nega d’una manera molt gratuïta i descarada, i que per suposat és rotundament falsa i difamatòria, vaig trobar adient donar la meva opinió sobre la qüestió i així tal vegada podria generar un  debat seriós on poguéssim treure algunes conclusions raonables fora de tota reacció colèrico-sentimental. Estic content que després de llegir la seva missiva  hagi pogut comprovar que estam d’acord en quasi tot. Evidentment no comparteixo ni el moment ni les formes de l’acció i em reafirmo amb tot lo dit al meu escrit al respecte. Vostè ha d’entendre que quan un s’incorpora a un fòrum  obert  com pot ser el FB la situació es pot tornar incontrolable i sortir-se de mare, però això no exculpa de res a cap ni una de les persones que l’integren ja que  sempre pots sortir del grup si estàs en desacord, per tant jo vull pensar que vostè i els altres integrants comparteixen les opinions que s'hi expressen. La pàgina de “abajo el hotel Son Moll” fa empegueir (almanco a mi i a alguns dels meus amics amb els quals he parlat d’aquesta pàgina), ja només la capçalera explicativa dóna molt que pensar de la conveniència o no d’entrar dins una pàgina que comença així (faig un copy-paste)  descripción:Lo tendrian que demoler y en conmemoracion a los fallecidos poner: un mirador a la playa,un jardin o un parque para niños,o algo asi,algo con lo que poder disfrutarlo todos. No reformandolo los mismos culpables pàra interes economico¡¡¡NO SE MERECEN NADA,NI AGUA!!! ¡¡¡QUE SE HAGA JUSTICIA!!! ¡¡¡Y QUE LOS CULPABLES SE UNDAN EN LA MISERIA!!!”  Un altra botó per mostra: “ANGEL inutil sera tu p...madre! No se quien eres ni quiero saberlo pero como me gustaria que hubiera sido tu p... madre la que se hubiese muerto aplastada!!!! No tengo mas que decirte!!”  I així trobaríem bastants més entrades on demostren sobradament que l’odi i la venjança són un dels principals motors impulsors d’aquesta pàgina.
   Respecte a lo expressat  al meu escrit, vull aclarir que només reflexa la meva opinió personal (jo no pertanc a cap grup sobre no tirar l’hotel Son Moll), explicant per què jo no firmaré “ara”, però en cap moment li dic a ningú el que ha de fer; crec que la meva carta és escrupolosament respectuosa amb les víctimes, amb els familiars i amb la llibertat d’opinió i expressió en general, i per suposat no demostra cap menyspreu públic ni és cap acció infame com vostè ha afirmat  al darrer punt del seu escrit, dient que no vagi publicant ignomínies. Tanmateix, la justícia tindrà la darrera paraula sobre les responsabilitats i sobre el que s’ha de fer  amb les deixalles del hotel. A mi, ara,  en les circumstàncies actuals i amb el fets succeïts, penso que no era ni el millor moment ni s’han emprat les millors formes i, com he dit anteriorment, em reafirmo en tot lo dit en el meu escrit anterior.
  Els millors desitjos de salut i felicitat duradores per a vostè i tots els integrants del grup “Abajo el hotel son Moll”, entre els quals es troben molts coneguts i algunes bones amigues.


Felip Esteva Castro