Jo vaig recollir firmes a favor de tomar l’hotel ...

(Carta oberta a Felip Esteva)














Sr. Felip Esteva,

 

He pogut llegir la seva opinió i vull explicar-li algunes coses que li han quedat degudament clares:  


1

Jo vaig recollir firmes a favor de tomar l’hotel perquè crec que tal esperpent no hi ha de ser, per motius estètics i de seguretat.  

2

No coneixia cap dels morts, amb la qual cosa difícilment s’hi mouen l’odi i la venjança

3

No parli del grup de Facebook si no hi ha entrat. Des d’aquí li dic que vostè no hi ha entrat, perquè si fos així hauria vist que els insults i les faltes no han vingut dels organitzadors del grup, sinó de tres persones que s’hi afegiren per muntar gresca.

4

Jo vaig entrar al grup convidada per un conegut i em vaig decidir a recollir firmes després d’haver estat insultada pel simple fet d’haver-m’hi afegit, per terceres persones a les quals ni tan sols tinc el gust de conèixer.  

5

No tots volen que es faci un mirador, hi ha moltes persones que com jo entenem i respectam la propietat privada. El terreny és dels seus propietaris i ells han de decidir què hi volen fer, amb hotel o sense.

6

Des del meu punt de vista, aliè a les possibles opinions dels altres, s’hauria de col·laborar i fins i tot donar suport als propietaris per tal d’arreglar el daltabaix i aixecar l’hotel (dins la legalitat de la Llei de Costes) i així preservar tant els llocs de feina com les places hoteleres, però, això sí, des de la seguretat, amb uns fonaments que no siguin de marès, sinó de formigó, i degudament  revisats per arquitectes i personal pertinent.

7

Ja que la propietat no és responsable, ja que va contractar terceres persones, m’agradaria que vostè m’explicàs perquè el promotor-constructor es diu S’Entrador, S.L.

8

Els culpables els trobarà la justícia, però evidentment n’hi ha, tot i que no hàgim de ser nosaltres els que ho hàgim de decidir. Igualment, ni vostè ni jo tampoc no hem de declarar innocent a ningú, per molt bona relació que s’hi tengui.

9

Respect profundament la seva opinió. Esper, per tant, que vostè respecti la meva i no vagi publicant ignomínies sobre persones que no coneix.

 

Moltes gràcies,

Noemí del Barrio