Capdepera participa a la volta a Mallorca en moto









Unes 4000 motos varen arribar ahir capvespre a Capdepera després de recórrer mitja Mallorca, en la 36 volta a Mallorca en moto. De les 17h a les 18h, els participants de la volta varen fer una hora de neutralització a la plaça de l’Orient on varen poder descansar, passejar i prendre una tassa de xocolata calenta amb ensaïmada, i és que Capdepera s’ha convertit, per primera vegada, en una aturada marcada al recorregut de la volta.

L’Ajuntament de Capdepera es va oferir perquè l’hora de neutralització es fes al municipi i la plaça de l’Orient i el carrer Centre varen acollir els milers de motoristes que s’hi varen apropar.



També varen ser molts els curiosos que es van deixar caure per la plaça per gaudir de l’espectacle i per sentir com es cremava goma. La gent va passejar per la plaça i els carrers veïnats admirant tots els models de motos que hi havia aparcats.

Cap a les 18h els motoristes varen reprendre la marxa en direcció a Son Servera i es va acabar així la diada del motor a Capdepera.



L’organització de la volta, 1/2 Milla esportclub, va lliurar un diploma a l’Ajuntament de Capdepera per la voluntat de participació en l’acte. El batle, Rafel Fernández, i la regidora de Festes, Carmen Corraliza, varen ser els encarregats de rebre’l.




Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera