Tot parlant dels drets del consumidor











  Una quinzena de persones varen assistir ahir horabaixa a la xerrada sobre consum que es va fer al centre Cap Vermell. El cap de servei de Relacions Institucionals i Participació de la Direcció General de Salut Pública i Consum, Francisco Valero, va ser l’encarregat de donar l’explicació sobre els drets dels consumidors.
    Per començar, Valero va explicar que per ser considerat consumidor i poder reclamar, hi ha d’haver una relació entre un particular i una empresa, per exemple, si una persona li compra el cotxe al veïnat i té algun problema no pot reclamar. Partint d’aquesta premissa, es va parlar que la majoria de reclamacions es poden fer directament a l’Ajuntament, sense necessitat d’anar a la Direcció General de Consum, a Palma. 



    Es varen comentar drets i reclamacions, com les de telefonia, que són les més nombroses, o el dret de tornar un producte comprat a Internet amb un termini de set dies, o que tots els productes han de dur el preu marcat. 

    La xerrada es va convertir en un col•loqui perquè la gent que hi havia va ser molt participativa i va demanar molts dubtes.