Capdepera i Cala Rajada celebren la passió de Jesús


La commemoració de la Passió i Mort de Jesús esdevé, cada any, el motiu central del Divendres Sant, com una de les fites cabdals del calendari catòlic. Recordem que, aquest dia, no se celebra l'Eucarisitia, mentre que la lectura de la Passió i l'adoració de la Creu constitueixen els moments centrals dels actes. A Cala Rajada, a més, s'escenifica un davallament sobri i senzill, acte que es va viure amb gran recolliment i sobrietat pels fidels que omplien el temple.

Com en el dia precedent, tot i que al llarg del dia havia brusquejat, a l'hora de les processons el temps no va ser cap impediment, i aquestes es pogueren desenvolupar amb total normalitat. I també com el dia abans, foren els preveres Antoni Amorós i Miquel Mulet els encarregats de presidir la litúrgia en els temples parroquials de Cala Rajada i Capdepera.

Igualment, Banda de Cornetes i Tambors i Banda de Música, a Cala Rajada i Capdepera respectivament, ajudaren a conferir a les desfilades tota la solemnitat que s'espera d'aquesta jornada.

Aquí teniu el testimoni gràfic d'aquestes celebracions.

Capdepera







































---------------------------------------------------

Cala Rajada