Cala Rajada serà la seu del torneig internacional First Sun Mallorca Hotels


del 9 al 15 d'abril, al Centre Cap Vermell





   Cala Rajada serà la seu del torneig internacional First Sun Mallorca Hotels, el segon d’aquesta categoria que es celebra al nucli gabellí.

    Ahir horabaixa va tenir lloc la presentació a càrrec dels organitzadors, Juan Pedro Cerrato, organitzador de la Federació Internacional d’Escacs; Enrique Asensio, àrbitre de la Federació Internacional d’Escacs; i dels patrocinadors,  Manuel Carmona, de ChessMallorca; l’Ajuntament de Capdepera amb la representació del batle, Rafel Fernández, i del regidor de Turisme, Gabriel Torres, i l’Associació hotelera Cales de Capdepera amb el president, Joan Massanet.

    El torneig es celebrarà la propera setmana, del 9 al 15 d’abril a les aules del centre Cap Vermell, i comptarà amb la presència de Mestres Internacionals com Claudio Minzer d'Argentina, Charles Monroy i Romain Picard, ambdós de França. Emmarcat dins el programa de Mallorca Chess Masters, serà a deu jugadors i es disputarà amb el sistema lliga, d’aquesta manera és vàlid per aconseguir el títol de Mestre Internacional. Els aspirants al títol són MF Otte Marijn Willem d'Holanda, Manuel Queirolo de Xile, Antonio Cantero d’Espanya i el mestre Ali Ehsan, un dels millors jugadors de Mallorca.


Cala Rajada acull el torneig internacional d’escacs. A la fotografia, d'esquerra a dreta, Joan Massanet, Rafel Fernàndez, Enrique Asensio, Juan Pedro Cerrat, Gabriel Torres i Manuel Carmona.


Per part dels organitzadors i patrocinadors la finalitat del torneig és contribuir a la difusió i afavorir la pràctica dels escacs a Mallorca, així com la promoció de la imatge turística de l’illa arreu del món.

A la presentació, tant l’Ajuntament de Capdepera com l’Associació Hotelera varen agrair la confiança per dur a terme el torneig a Cala Rajada i la disposició perquè l’esdeveniment tengui continuïtat. Es va parlar també de la possibilitat de realitzar partides simultànies a les escoles de Capdepera, per fer arribar l’esport al públic infantil.

Totes les partides es podran seguir per Internet al web
www.mallorcachessmasters.com



Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera