Conclusions del programa ràdio AL21 de 21 de març sobre Participació ciutadana









Assistents:
Albert Llull (regidor de medi ambient)
Antònia Caimari (regidora de participació ciutadana)
Jaume Tous (representant Associació de veïns Son Moll, Federació de veïns i Obreria Verge de l’Esperança)
Elionor Gómez Quintero (representant Associació amics de la música)

Les conclusions foren:
- S’han de cercar i emprar noves metodologies de participació (anunciant les activitats per internet, enviant correus electrònics...) però sense oblidar les metodologies habituals (anunciant activitats amb cartells, panells informatius municipals a llocs cèntrics...).
- Mantenir les reunions que ara ja es realitzen (reunions fòrum ciutadà i reunions amb Entitats ciutadanes que s’han reiniciat aquest any i es realitzen cada 15 dies). Per això, també es vol aprovar un reglament de participació ciutadana. Fer reunions als centres de reunió de les associacions quan només es vulgui tractar un tema que només afecti a aquella associació.
- Fer més difusió dels resultats obtinguts
- Actualitzar el llistat d’associacions creant un registre municipal i tenir-lo actualitzat a la pàgina web disponible per a tothom.

Durant aquest any es vol aprovar el nou reglament de participació ciutadana, registrar les associacions, seguir amb les reunions d’entitats ciutadanes i que les seves propostes passin a votació al fòrum de l’Agenda Local 21. S’ha establert aquest programa de ràdio per tal que participi la gent, la idea del qual va sorgir de les pròpies reunions d’Agenda Local 21.

Aquestes són les conclusions del programa d'Agenda Local 21 de la setmana passada sobre Participacio Ciutadana.
Ja sabeu que aquest dimecres n'hi ha un altre, a les 11h sobre Aigua i Energia. La participaió és voluntària, així que si algú s'anima, aquí l'esperam.

Premsa - Ajuntament de Capdepera