El director insular d’Esports es reuneix amb el batle de Capdepera










    El director insular d’Esports del Consell de Mallorca, Joan Antoni Ramonell, ha visita aquest matí l’Ajuntament de Capdepera i s’ha reunit amb el batle, Rafel Fernández i amb el regidor d’Esports, Fernando Martínez.
    A la reunió, Ramonell ha presentat el catàleg de serveis de la Direcció insular d’Esports en el qual es poden trobar els Jocs esportius escolars, el programa Suma’t a l’esport a l’escola que pretén fomentar diferents esports a través d’unitats didàctiques i amb el personal tècnic de les federacions,  també el programa Suma’t a l’esport saludable, per donar a conèixer com millorar la pràctica esportiva i la incidència en la salut, o Esport per a tothom, per potenciar la pràctica de l’exercici físic en persones adultes.
     A la reunió també s’ha parlat d’una guia d’assessorament per l’esport municipal i de l’agenda d’esdeveniments esportius que es faran als municipis de Mallorca. 
    El darrer punt que s’ha tractat han estat les subvencions pendents.



    La reunió ha servit per apropar consultes i dades de contacte i d’aquesta manera tenir una millor coordinació entre ambdues administracions.