Diari de Balears:

"L'exbatle de Capdepera Tomeu Alzina es defensa en el judici en què se l'acusa de prevaricació per no aturar les obres del Son Moll"



Aquest passat dimecres dia 25 es va iniciar el judici per presumte delicte de prevaricació contra Tolo Alzina, arran de l'esbucament de l'hotel Son Moll, en el desembre de 2008.

Així ho recollia "Diari de Balears":

L'exbatle i regidor d'Urbanisme de Capdepera Tomeu Alzina (PSOE) es defensà ahir en el judici en què se l'acusa de prevaricació per no aturar les obres de reforma de l'hotel Son Moll. L'establiment s'enfonsà el 16 de desembre de 2008 mentre s'hi feia feina. Hi moriren quatre treballadors. Alzina afirmà que "pel poble molta gent m'ha dit que amb llicència o sense la desgràcia hauria passat igualment". Afegí que "vaig actuar amb honestedat i sentit comú. El primer destrossat per la fatalitat vaig ser jo". Els propietaris iniciaren les obres sense llicència, circumstància que Alzina tornà a reconèixer, però se n'excusà dient que "qualsevol hauria actuat així" pel que fa a la tramitació de papers..

El judici continuarà aquest mateix dijous, dia 26.