Han començat les obres prèvies a la demolició de l'hotel Son Moll











Com comunicàvem fa uns dies, en aquesta mateixa pàgina, les obres d'esbucament de l'actual edifici de l'hotel Son Moll s'han iniciat. De fet, es tracta del començament de les tasques prèvies, com ara acostar màquines i eines i retirar l'andamiatge que cobria pràcticament tota la façana de l'edifici.



El dilluns 2 de gener ja hi havia camions que carregaven i descarregaven i s'hi veien operaris fent feina. Per ara els carrers encara romanen oberts, però recordem que hi ha avís de tancament  del voltant de l'hotel. Us recordam el plànol dels carrers afectats:



L'inici de les obres ha provocat comentaris en tots els sentits. Algú ens ha manifestat que ja era hora de començar les obres i que l'edifici donar una una mala imatge a la zona; d'altres, però, no se'n saben avenir que, una vegada esbucat l'edifici, se'n pugui construir un altre de gairebé la mateixa alçada (per molt legal que sigui) am l'impcte visual que suposa. El cert, en tot cas, és que ja han començat les obres, del desenvolupament de les quals us anirem informant.