Revivals de Nadal
Un any amb música








 

 

El grup de ball REVIVALS, format per ballarines de Capdepera, ha preparat un espectacle per a tota la família pensant en les festes de Nadal. Aquestes joves artistes, i els seus col·laboradors, ens oferiren dia 1 de gener (i repetiran el diumenge dia 8 de gener), un passeig musical al llarg de tot un any, aturant-se a cada una de les festes del poble. La presentació va anar a càrrec de na Maria Llaneres, qui amb simpatia i gràcia (de fet supera la simple presentació i passa a formar part de l'espectacle) ens convidà a veure els balls i coreografies d’una selecció de cançons molt conegudes, que va incloure alguns “putpurris” com el de Eurovisió, cançó de l’estiu o el de Nadal amb què acabà l’espectacle.



Amb un públic entregat, la vetllada resultà molt  entretinguda  i en consonància amb aquestes dates. A més de les coreografies, molt encertades i realitzades amb la precisió i la desimboltura a què ens tenen acostumats, cal destacar les dues cançons de Caterina Barceló, l’escenificació de l’arribada del Pare Noël i una escena de teatre negre que agradà  molt al públic. Les interpretacions masculines també varen ser molt aclamades.







Enhorabona a totes i tots els que han fet possible l’espectacle i per la bona resposta del public que omplí el teatre de gom a gom.
I recordar que si voleu veure’l, diumenge dia 8 de gener, ho tornen repetir a les 20 hores, al Teatre de Capdepera. Encara hi ha entrades.



En breu publicarem un vídeo amb un tast de les actuacions.