Hem llegit a dBalears i Diario de Mallorca, que un vehicle d' Autocares levante patí un accident quan transportava turistes des de L'aeroport a hotels de la zona de Llevant.




(foto dBalears, 12/8/2011)

    Un autobús de l’empresa  Autocares Levante, amb oficines al polígon de Capdepera, va patir un accident a la carretera entre Cala Morlanda i Porto Cristo quan feia la ruta per a deixar els turistes que havia recollit de l’aeroport de Son Sant Joan a distints hotels de la zona de Llevant, entre d’altres Cala Rajada. Dia 11 d’agost, de matí, l’autobús va col•lidir amb un mur  i va bolcar causant desset ferits, inclòs el conductor, de diversa consideració dels qual només continua ingressat el conductor.
    Atenent a les declaracions del conductor, un conductor veterà que en 21 anys de feina no havia patit cap accident, sembla que el motiu podria haver estat una indisposició. Immediatament després de l’accident varen comparèixer la Guàrdia Civil, l’UTC, Policia Local de Manacor, Emergències, el SAMU-061 i ambulàncies privades, que derivaren els ferits als hospitals de Manacor i Muro