Capdepera participarà del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació

 

Dies 28 i 29 de juliol es faran reunions sectorials per a informar dels objectius i finalitat del sistema

    Des del departament de Qualitat de la Conselleria de Turisme i Esports del Govern de les Illes Balears i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Capdepera, s’inicia al municipi el projecte de qualitat SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació).
   La Conselleria de Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears, com a impulsora i difusora de la qualitat en el sector turístic i en l’entorn que l’envolta, amb l’objectiu de potenciar la millora, el reconeixement i la diferenciació de les illes com a Destinació Excel•lent desenvolupa aquest projecte a les Balears per tal de donar suport i impulsar aquests sistemes de gestió.
   El SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per l’Institut de Turisme d’Espanya (TURESPAÑA) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses/serveis turístics de fins a 28 oficis diferents, amb l’objectiu de millorar l’experiència i satisfacció del turista.
   És una metodologia que proporciona un sistema integral i permanent de gestió de la qualitat en una destinació turística amb una nova concepció dels resultats esperats, un enfocament cap a la millora contínua i una actitud de recuperació i posada en valor dels recursos i de l’espai.
   La Conselleria de Turisme i Esports i l’Ajuntament de Capdepera signaran un conveni de col•laboració per tal de dur aquest projecte endavant.
   Els dies 28 i 29 de juliol es mantindran una sèrie de reunions sectorials amb els ens econòmics turístics a qui va adreçat  per informar més àmpliament dels objectius i finalitats d’aquest sistema i cóm ha d’ésser la implantació.

  Per a més informació inicial us podeu adreçar a l’Oficina d’Informació i Turisme de Cala Rajada, telèfon: 971819467


Departament de Premsa

Ajuntament de Capdepera