Segons la premsa, l'incendi hauria estat intencionat

Ampliam la notícia que publicàvem ahir sobre aquest succés








Transcrivim, de dBalears (20/07/11):

Un home de 76 anys i la seva dona, de 77, van resultar intoxicats per fum a primera hora d'ahir dematí, quan un desconegut va calar foc a la seva casa de Capdepera mentre ells dormien a l'interior. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Manacor inicià una investigació i anit passada va detenir l'afectat per simulació de delicte.
A les 6,59 hores, la telefonada d'un veí va alertar el centre d'emergències de l'112 que una casa del carrer Pau número 48, dee Capdepera, estava ern flames. Fins a aquesta adreça acudiren bombers, policies locals, Guàrdia Civil i una ambulància del Samur, que van confirmar que els dos ocupants de la casa havien aconseguit sortir al carrer a temps. No obstant això, presentaven símptomes clars d'intoxicació lleu i tenien dificultats per respirar.
La parella va ser atesa in situ pels equips sanitaris i després va ser evacuada al PAC per ser sotmesa a una revisió profunda. Els bombers sufocaren les flames i des del primer moment quedà clar que es tractava d'un foc intencionat en el qual s'havia utilitzat un accelerador.
La Policia Judicial, a darrera hora, determinà que el possible autor era el mateix intoxicat.