Aproximadament 80.000 persones visitaren el Castell de Capdepera l’any 2010

   Durant l’any 2010, el patronat del Castell de Capdepera va posar en funcionament al jaciment un control de visitants que permet, entre altres coses, saber el nombre de persones que s’hi apropen per nacionalitats i llocs de procedència.  Es porta un control tant dels que paguen entrada com dels que n’estan exempts.



    La mesura ha permès quantificar un nombre aproximat de 80.000 visitants l’any passat, dels quals, 68.000 haurien abonat entrada. Aquest col•lectiu, hauria sofert un augment després de la davallada de l’any 2008, on es van comptar 55.000 visitants.
   L’entrada al Castell val tres euros i als grups se’ls fa un descompte del 50%. Tenen entrada gratuïta els empadronats a Capdepera, els menors de 12 anys; les persones amb discapacitat; les rutes d’un hivern a Mallorca; rutes literàries; escoles viatgeres; que venen a través de la Conselleria d’Educació; els mestres i els monitors dels grups.



   En els darrers anys, s’han instal•lat novetats al Castell de Capdepera que complementen la visita i n’augmenten la qualitat. A part de l’exposició permanent de l’obra de palma situada a la planta baixa de la casa del Governador, s’hi suma la possibilitat de veure en directe exhibicions de vols de cetreria, demostracions de l’obra de palma, visites guiades, visita a l’exposició El castell de Capdepera. La defensa d’una illa, situada a la primera planta de la casa del Governador, nou material de visita que s’entrega a l’entrada i senyals informatives a l’interior.
   Cal recordar que el recinte arqueològic compta amb una pàgina web www.castellcapdepera.com.