Juanjo Plou serà el candidat a batle de Iniciativa Verds a Capdepera



 
   Divendres dia 25  d'abril a l'Edifici Cap Vermell de Cala Rajada, el nou partit Iniciativa Verds de Capdepera va presentar el seu candidat a batle, Juanjo Plou
    A l'acte de presentació va participar-hi Maria Orts, qui va donar la benvinguda als assistents i va comentar alguns aspectes de la legislatura passada. Entre d'altres coses va comentar la fidelitat al programa electoral i  el seu convenciment que la política és una eina per canviar la societat, valorà la creació del nou partit a partir de l'experiència política i la renovació. Va ser rotunda en afirmar que "som un grup amb vocació de permanència i intenció d'incidir en la política gabellina".



    El segon en intervenir va ser Juanjo Plou, qui va fer una llarga reflexió sobre els eixos bàsics del programa  i les dimensions d'actuació. Insistí que el seu és un programa a mig i llarg termini, dirigit a canviar els hàbits des del punt de vista ecològic.  Reducció de CO2, participació i implicació ciutadana, desestacionlització varen ser alguns dels temes tractats. Per sobre plantejà una qüestió:  Què deixarem a les futures generacions?



   Per acabar en David Abril, va agraïr la presentació de Juanjo Plou, com a candidat, i va comentar alguns aspectes de la política de les Illes Balears (amb referències a la corrupció i Jaume Matas). També va tenir paraules d'agraïment a les ex-regidores d'Esquerra Unida i ara d'Iniciativa Verds, tornant a comentar que el seu era un projecte a llarg termini i recordant que ens han tocat viure un temps històric molt complexe sense solucions fàcils.
   En acabar l'acte hi hagué un refrigeri pels assistents.