ELS PARTICIPANTS AL PROGRAMA DE VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC
VISITEN LA ZONA DE CANYAMEL



El passat dissabte 19 de març de 2011, uns 60 participants de tot Mallorca del programa de Voluntariat Lingüístic varen tornar visitar el municipi de Capdepera.

Aquesta vegada es va visitar l’indret de Canyamel: coves de s’Ermita i la torre de Canyamel, on els voluntaris també aprofitaren per fer la berena.

A continuació se’ls va oferir un dinar al col·legi s’Alzinar, al qual va assistir el regidor de Cultura i Educació, Rafel Fernández, qui va agrair la visita del grup a Capdepera. Finalment, l’acte es va cloure amb una caminadeta vorera de mar pel passeig de ses Atzavares.



El dia va transcórrer amb una meteorologia immillorable.

El voluntariat lingüístic és un programa coordinat per Paraula, Centre de Serveis Lingüístics (Palma), amb la col·laboració de diversos ajuntaments de les Illes Balears i la Direcció General de Política Lingüística del Govern Balear. L’objectiu és formar parelles de persones catalanoparlants amb aprenents de català, a fi que aquests millorin la seva fluïdesa oral i a la vegada minvin els prejudicis lingüístics i la incertesa que suposen haver de parlar una llengua nova. Paraula també organitza trobades de caire grupal a fi que els participants al projecte es coneguin entre si i, a la vegada, puguin participar en les activitats quinzenals que es van organitzant als municipis, de les quals aquesta visita a Canyamel n’és una més.