FIRSTSUN MALLORCA A BERLIN

09 - 13 de març de 2011



   L’oferta turística de Capdepera se exhibeix  aquests dies a l’ ITB de Berlin. Aquest esdeveniment constitueix un dels certàmens turístics  més importants del món i està avalat per la participació de més de 180.000 visitants i expositors  de 180 països.
   El nostre municipi disposa  d’un stand de més de 25 m2, del qual s’ha destinat una part a zona expositiva i una altre a  àrea de feina.   



    Durant aquest dies, una agrupació d’empresaris hotelers locals s’han desplaçat a Berlín per donar a conèixer al mercat alemany i al món en general, l’amplia oferta turística que ofereix el nostre municipi. A dins d'aquest context,  s’estan mantenint reunions de feina amb els  professionals més destacats del sector turístic alemany, com  TUI, Alltours, Thomas Cook o  Rewe, a la vegada que també s’està aprofitant aquest esdeveniment per recordar als  polítics presents els problemes que afecten el nostre municipi, com la necessitat urgent  de donar-li una solució al lamentable estat en que es troba  la  Platja de Cala Agulla.




 Associació Hotelera Capdepera