E
l color de les ruetes



Després de dies de mal temps i pluja, el divendres dia 4 el cel s'asserenà i un sol primaveral va acollir les desfilades de Carnnaval dels col·legis s'Auba i s'Alzinar, les tradicionals ruetes. I com de costum, un esclat de colors vius i llampants va presidir ambdues manifestacions, en un vertader regal per al sentit de la vista.

Pel que fa a la rueta de Cala Rajada, el col·legi volgué recordar  el 25è aniversari que enguany celebra, i així ho posava de manifest la pancarta que obria la desfilada, però també alguna de les comparses dels petits participants.

Pares i mares, i més de dos padrins, seguiren el recorregut, encantats amb una festa que, com dèiem en titulars, i especialment pel que fa als petits, és una manifestació de color.











A Capdepera, els alumnes de s'Alzinar desfilaren pels carrers del centre del poble que no estan en obres. En aquest cas, els arbres varen constituir el tema escollit pel centre com a motiu per a la realització de les disfresses. Tot plegat va constituir un conjunt també molt vistós, amb disfresses ben treballades.

La rueta gabellina va comptar amb una gran espectació, especialment a la zona de sa Creu. Al final, els nins i nines participants foren obsequiats amb un refresc a càrrec de l'APIMA.