Deogracias Castellanos Castilla, es presentà com a candidat a la batlia per EU Capdepera



L'acte comptà amb el recolzament dels candidats a la presidència del Consell  i del Govern



Dijous dia 3 de març, al Centre Cap Vermell de Cala Rajada, Esquerra Unida de Capdepera va presentar el seu candidat a batle, Deogracias Castellanos. En Deogracias va presentar part de la llista amb la qual es presentarà a les properes eleccions municipals. L'acte comptà amb la presència de un bon nombre de simpatitzants i el recolzament dels candidats al Consell de Mallorca, Albert Aguilera, i el candidat al parlament i coordinador general d'EU de les Illes Balears, Manel Cardona.



En Deogracias, históric militant d'EU, va parlar d'alguns temes que el preocupen com la sortida de la crisi, les ajudes a les persones més desfavorides, les vivendes de l'Ibavi, la participació de la gent o el transport en el municipi.  Acte seguit Albert Aguilera manifestà el seu recolzament, i de tot el partit, a Deogracias tot valorant  la  seva presentació com a candidat a la batlia. Així mateix mostrà molt d'optimisme vers els resultats de la formació a nivell nacional i local, a les properes eleccions.
Per la seva banda en Manel Carmona va comentar alguns aspectes de la política balear, fent referència als darrers casos de corrupció i al paper d'Esquerra Unida en la denúncia de la corrupció a les Illes



L'acte acabà amb una fotografia de tots els assistents amb els candidats i una altra de la llista que es presentarà a les eleccions locals.