En referència al seu escrit de 24.02.2011, on es criticaven les obres de la piscina, voldríem puntualitzar el següent:
Es cert que pel representant d'Es Grup es van realitzar diverses aportacions a les diferents obres municipals finançades al Plan E. Com també és cert que el Sr Melis va manifestar la seva oposició a les obres d'adequació de l'interior de la piscina municipal, considerant que aquestes obres haurien de ser finançades pel possible concessionari, sense saber si a càrrec seu o de l'ajuntament; així com va plantejar l'eliminació de diverses places d'aparcament a favor de mantenir la petita extensió de la terrassa.

Amb independència del nostre agraïment a aquestes aportacions, vàlides com qualsevol altra que realitzàs el seu grup, sí creim que la nostra decisió final no fou fruit de cap errada, com així manifesta el Sr Melis.
 
Una vegada estudiades les diferents propostes, es va optar per eliminar la terrassa pels següents motius: pel notable increment del pressupost: mantenir la terrassa, suposava un augment important del pressupost de l'obra, donat que eren necessàries tota una sèrie d'actuacions, murs de contenció, etc, que incrementaven el cost de l'obra de forma notable, una vegada valorat el conjunt de la mateixa i la seva finalitat.
 
Durant aquesta legislatura, hem donat molta importància a la centralització de l' ús de les instal·lacions, amb un major control de l'entrada i sortida dels usuaris, per damunt ,moltes vegades, de l'estètica i a costa de sacrificar com en aquest cas, aquesta terrassa.  S'ha de tenir en compte que amb les finestres totalment obertes de la piscina, es podria donar lloc a confusió entre els usuaris, així com es faria necessari personal de control en aquesta terrassa per evitar desgraciadament possibles entrades i sortides descontrolades. Com sempre en aquests darrers anys, hem tingut en compte les recomenacions dels tècnics, en aquest cas ben encertades.
 
Hem volgut priortizar el tancament de l'aparcament de la piscina, com es pot observar al carrer Mossèn Alcover, donat que és la nostra prioritat rentabilitzar l'espai esportiu amb el mínim personal, i el que és cert, és que amb la quantitat de gent que de forma diària utilitza les instal·lacions esportives, cal un major control. El nostre projecte era i és l'aprofitament de l'espai esportiu i d'Es Figueral, en benefici d'altres futures instal·lacions esportives que són inmensament necessàries per cobrir la demanda social i per tots conegudes, i en les que esteim treballant força, per tal que siguin una realitat el més aviat possible.
 

M. Pilar Gasull Albons. Regidora d'Esports
Convergència per les Illes Balears