Capdepera participà, amb un estand, a la segona Fira de la Sostenibilitat i les Agendes 21  de Mallorca



L'Ajuntament de Capdepera rebè un reconeixement




Dissabte dia 16 d'octubre, se celebrà a Palma la segona edició de la Fira de la Sostenibilitat i les Agendes 21  de Mallorca, organitzada pel Consell de Mallorca. Aquesta jornada lúdica i festiva, comptà amb notable presència de públic.

El departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Capdepera va muntar un estand a la fira per a informar a tots els interessats de les tasques que es porten a terme dins l'Agenda Local al municipi.


Entrega del guardó a l'Ajuntament de Capdepera


Els ajuntaments guardonats

L'Ajuntament de Capdepera va ser present amb una paradeta i rebè un reconeixement, juntament a altres set de Mallorca "destacables per la gran participació ciutadana en els seus processos d’Agenda 21 respectius" .
L'Agenda Local 21 de Capdepera,  ha estat guardonada per segon any consecutiu a la II Festa de la Sostenibilitat i les Agendes 21 de Mallorca per ser un dels municipis amb un procés més actiu.
El premi, que consistia en un bonsai i una placa, el va entregar el conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, i el va recollir la regidora de Medi Ambient, Pilar Gasull.




L'estand de Capdepera amb la regidora de Medi Ambient, Pilar Gassull , i la tècnica de Medi Ambient, Margalida Servera.    


    La directora insular d'Assessorament Municipal, Maria Orts;  el conseller de cooperació local, Miquel Rosselló, David Abril i Magadalena Palou a l'estand de l'Ajuntament de Capdepera