Els alumnes del taller artístic d'en Mateu Estarelles exposen les seves creacions a Can Creu    Divendres, 17 de setembre, s'inaugurà a Can Creu l'exposició Petit Format2 amb les creacions dels alumnes de Mateu Estarelles. Es tracta de treballs artístics realitzats pels infants utilitzant diverses tècniques tant de dibuix com de pintura, i també de petites escultures. En Mateu ens comentà que tracta d'oferir als infants l'opció de la creació plàstica, un aspecte aquest que, davant la música o el teatre, no havia comptat abans amb l'atenció necessària. I pel resultat, tan pel que fa al número d'alumnes del taller - una vintena- com per la qualitat de les realitzacions, sembla que l'objectu du camí de consolidar-se. 

 

    El grup d'alumnes és molt heterogeni, d'edats distintes, per la qual cosa podem trobar obres de diversos nivells, però totes elles plenes d'imaginació, expresivitat i creatitivitat, pròpies dels "petits artístes".   Com dèiem, en aquesta segona edició hi podem trobar, a més del quadres, esculptures fetes amb materials senzills.
   A la inauguració hi assistiren familiars i amics que ompliren la sala d'exposicions i el carrer, on se gaudí d'un refresc ofert per les mateixes famiílies.
   L'exposició romandrà oberta fins dia 26 de setembre, de 18  a 20 hores
   Enhorabona a tots.