Els treballadors del PAC de Capdepera se solidaritzen 
                       amb el seu company agredit a Portals Nous


El passat dimecres, dia 8, en el PAC de Portals Nous (Calvià) es va produir una agressió a un metge que prestava els seus serveis en aquell centre. Així ho recull dBalears (09.09.10):

"El doctor estava escrivint un informe en el moment en què el jove s'hi llançà a sobre i, suposadament, començà a pegar-li cops de puny a la cara i l'estómac. Acte seguit, el facultatiu va caure en terra i el jove continuà agredint-lo (...) Just tenir coneixement dels fets, una patrulla de la Policia Local pogué localitzar el presumpte agressor. Acte seguit, i per la gravetat dels fets, se'n procedí a la detenció. El metge hagué de ser traslladat d'urgència fins a l'hospital de Son Dureta".

Es pensa que la causa de l'agressió estaria relacionada amb la negativa per part del metge a extendre una baixa a la mare de l'agressor.

Aquest dijous, dia 9, al migdia, els treballadors del PAC de Capdepera, sanitaris i personal auxiliar, varen voler solidaritzar-se amb el seu company agredit i sortiren durant cinc minuts al carrer, com a expressió de la seva repulsa a la violència en els centres sanitaris, una xacra que sembla anar en augment.