Cal adobar  la barana del passeig de Cala Mesquida












    En la marc de la reurbanització de sa Mesquida, Costes va fer un passeig a la vorera de la mar,  on abans hi havia l’hotel que se va esbucar.
   Ara, la barana que servia de protecció de l’esmentat passeig comença a fer-se malbé. Hi ha trams que s’han esbucat i d’altres en què falta qualque travesser. Quan els  pals encara hi són, seria bó d’adobar, i no donaria la imatge de deixadesa que ofereix actualment.  Hem sabut que l’Ajuntament ja ha informat Costes de la situació, però donada l’"eficiència" d’aquest organisme s’està pensant d'adobar-la per compte del mateix Ajuntament, ja que això seria possible  sense una gran despesa.
   Convendria reforçar la unió dels travessers que fan la barana ja que molts estan units  simplement amb un pern o dos, així com la fixació dels pilons a terra.
   No cal dir que pensam que, si es tracta de zona de domini públic i és responsabilitat de Costes, hauria de ser aquest organisme el que tengués cura del seu manteniment. I en cas contrari caldria passar factura.