Fa uns dies publicàvem una carta d'un lector en la que informava del perill que suposava l'aparcament a les dues bandes de la carretera de Sa Mesquida, des  del camí del transformador del cable de Menorca i la rodona d’entrada al nucli urbà.

La resposta de la Policia Local ha estat immediata i des del divendres s’ha senyalitzat la prohibició d’aparcament a la zona i segons paraules del regidor de seguretat ciutadana, Manuel Filgueiras, se farà un control de la zona per a que es compleixi l’esmentada prohibició.





D’altra banda el passat cap de setmana les nostres platges tingueren una gran afluència de públic, com es habitual en el mes d’agost en plena temporada turística. A l’entrada a l’aparcament de Cala Agulla se formaren coes des de mig matí. A les voreres de la carretera d’accés, al bosc, no vam veure cap cotxe aparcat (només vam veure una moto).

Altra punt d’accés, altres anys conflictiu, com és al final del camí  de Son Jaumell només van veure dos cotxes aparcats malgrat la indicació de prohibició.