Comptaren amb la col·laboració de les seleccions balears sub.14 i sub.16













La setmana passada, del 8 al 12 de juliol, es va celebrar el Campus de Futbol Platja a càrrec del CD Mallorca Beach Soccer amb la col·laboració de l'Ajuntament de Capdepera i l'hotel Na Taconera. El campus es va dur a terme a les instal·lacions esportives de l'Hotel Na Taconera.



Tot un èxit on els jugadors varen gaudir d'una disciplina diferent de la qual practiquen durant tota la temporada, on hi ha molts de conceptes diferents del futbol tradicional.





El dimecres es varen disputar dos partits, el primer entre els nins del campus contra la selecció balear sub 14 i el segon entre un grup de jugadors locals contra la selecció balear sub 16, partits preparatoris pel campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de futbol platja. Tot un èxit on els nins de Capdepera varen viure una nova experiència i la varen gaudir molt, la Federació (FFIB) va estar molt agraïda a aquesta oportunitat de poder competir i preparar els futurs campionats i a més varen marxar molt contents de poder entrenar a un camp preparat com el que disposa les instal·lacions de l'Hotel Na Taconera.





Cal esmentar que amb la Selecció Sub 14, hi ha un jugador del CE Escolar, Mustafa Diop, el qual jugarà el campionat  d'Espanya a Cadiz del 21 al 24 de juliol, des del club li enviem molta sort i que pugui disfrutar d'aquesta experiència, que segur serà inoblidable.



CD Mallorca Beach Soccer