Diumenge, 14 de juliol, es va dur a terme la Campanya Mulla’t 2024 per l'esclerosi múltiple a Capdepera, enguany a la platja de Sa Font de sa Cala, organitzada pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera.
 

L’acte central de la Campanya Mulla’t va tenir lloc al port de la Colònia de Sant Jordi. En total, a Mallorca han participat 1.379 persones en 32 punts (piscines i platges), que han nedat 1.718.778 metres solidaris.
 

A Capdepera han participat  35 persones que han nedat 41.000 metres. S’ha muntat una paradeta amb venda de productes solidaris a benefici de l’Associació Balear D’Esclerosi Múltiple (ABDEM).
 

Els objectius de MULLA’T 2024 han estat: 

- Sensibilitzar i informar la societat sobre una malaltia incurable que avui afecta només a 1.100 persones a la nostra comunitat i que és el principal motiu de discapacitat entre els joves i les conseqüències neurològiques que en tenen.

- Indicar la importància d'un diagnòstic precoç de l'esclerosi múltiple. La detecció prematura d'aquesta malaltia és fonamental, ja que iniciar el tractament en els primers sis mesos des dels primers símptomes pot canviar radicalment el pronòstic i millorar la qualitat de vida dels pacients. És important poder accedir sense esperança a les consultes de neurologia i als serveis de rehabilitació, ja que el temps és or en l'esclerosi múltiple. Cada dia que passa sense un diagnòstic i un tractament adequat sempre pot afectar la vida d'una persona.