L'Ajuntament de Capdepera presenta les ferratines contra les violències de gènere que es distribuiran als locals d'oci i hotelers del municipi















La regidora de Serveis Socials, Mireia Flaquer i el regidor de Festes, Joan Campins han presentat juntament amb Antoni Pastor, president de l'Associació de Bars Nocturns i Discoteques de Capdepera les ferratines que s'entregaran a hotels i locals d'oci contra les violències de gènere.

Aquesta iniciativa neix de les propostes d'actuacions de la comissió de prevenció per l'abordatge de les violències masclistes del Municipi de Capdepera durant les celebracions de les festes al municipi de Capdepera i com a actuació preventiva durant cada vespre d'estiu al municipi per la gran afluència de persones a l'oci nocturn.

La iniciativa consisteix en la lluita en contra de la violència masclista i amb missatges de prevenció d'agressions ubicats a diferents punts del municipi i amb diferents idiomes per arribar al nombre més gran de persones. Aquestes ferratines que s'ubicaran als banys, bars, locals d'oci nocturn, a les recepcions d'hotels o als taxis entre altres llocs.

La regidora de Serveis Socials, Mireia Flaquer: "Aquestes iniciatives són necessàries per prevenir aquests actes, també per conscienciar a la població i sobretot perquè les víctimes coneguin el protocol establert de com actuar en cas de sofrir una agressió. Des de l'Ajuntament estam compromesos amb aquesta causa i continuarem fent feina per combatre tota casta de violència de gènere i sobretot donar suport a les víctimes"

Aquesta setmana es repartiran les ferratines amb tota la informació per tot el municipi de Capdepera.