Capdepera present a la fira Baleart amb un espai institucional i dues d'empreses del municipi







   L'Ajuntament de Capdepera va estar present, els dies 4 al 8 de desembre, a la fira d'Artesania  Baleart, que es duu a terme anualment a les instal·lacions de l'aereoport de Palma.

   En aquesta edició, a l'espai de l'Ajuntament hi participà el grup de la Llata i la mestra artesana Marisa Nebot. Al llarg dels dies de la mostra es feren demostracions de fer llata i brodat mallorquí. L'estand rebé nombrosos visitants que s'interessaren per la feina artesanal que es presentava. Ens cridà l'atenció el regidor Climent Crespó brodant punt mallorquí (per cert, diuen que ho fa prou bé). Hi escoltàrem comentaris de la bona presentació.

Image

   D'altra banda, poguérem visitar l'espai d'"Art en Joies", un clàssic d'aquesta fira,  que mostrava les seves col·leccions de joies de la llata i les noves peces de la col·lecció de Gustavo.

Image

Image

   Una altra empresa local participant, també habitual de Baleart, és el Racó de Son Jaumell, amb les seves especialitats de dolços i confitura de gran qualitat.

Image

   A la fira poguérem veure alguns gabellins passejant i fent compres. Cal dir que Baleart s'aprofita per a començar a fer les  compres de Nadal, donada la proximitat de les festes.

Image

  Enhorabona a tots i esperem que la presència a la mostra hagi estat profitosa.

Image

Image