Junta de la nova associació  de Veïns de Font de Sa Cala






   El passat dia 5 de desembre va tenir lloc a la Residència de Gent Gran de Sa Font de Sa Cala l’Assemblea Constituent de l'Associació de Veïns i Veïnes de Sa Font de Sa Cala, entitat que es crea per tal de defensar els interessos comuns de tot tipus dels residents, comerciants i treballadors dels nuclis urbans d'Es Carregador, Es Marisc, Es Provençals, Na Taconera, Sa Tortuga, i Sa Font d Sa Cala, així com per dinamitzar la vida social i cultural de la zona. Els socis fundadors que assistiren a l'Acte varen aprovar per unanimitat els Estatuts de l'Associació i varen elegir la primera Junta Directiva, que estarà integrada per Maria Antònia Fuster (Presidenta), Mauricio Raij (Vicepresident), Joan Antoni Carrió (Tresorer), Pere Fuster (Secretari), Mònica Flaquer, Maria Teresa Flaquer, Antoni Flaquer i Monika I. Aulenbacher (Vocals).

Image

   La Presidenta, Maria Antònia Fuster, es va dirigir als assistents per agrair la confiança atorgada i per marcar les prioritats de la nova direcció, que seran la reclamació a les Administracions corresponents d'una millora i efectiu manteniment de determinats serveis i infraestructures públiques, i l'organització de diverses activitats per aprofundir en la cohesió social de la gent de la zona. A l'acte hi va assistir el Batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, que va oferir col·laboració.  

Image

   La Junta Directiva demana la màxima col·laboració dels habitants i treballadors de les zones implicades per poder dur endavant els objectius marcats. Per mantenir un contacte fluït amb la gent s'ha habilitat l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal de sol·licitar l'alta com a soci i fer arribar propostes i reclamacions.