Aprofitant el pont de la Constitució,

LA CORAL S'ALZINAR SE N'ANÀ A LISBOA










Partiren divendres i tornaren dilluns. Cantaires i acompanyants s'hostatjaren a Lisboa, després de l'ensurt de trobar-se que a l'hotel reservat no els esperaven... i no els volgueren. La reacció va ser immediata i finalment, els més de 40 integrants de l'expedició feren cap a les magnífiques instal·lacions de l'hotel Villa Rica, sense més problemes.

A més de visitar els principals monuments de la capital portuguesa, tingueren temps de voltejar pels voltants (Estoril, Cascais, Sintra, i arribar fins al Cabo da Roca, el nas d'Europa). Alguns, fins i tot, aprofitaren una de les vetllades per anar a escoltar la música portuguesa per excel·lència: els fados.

A les postres d'alguns dels sopars de l'expedició no hi faltaren les cançons, com no podia ser d'altra manera tractant-se d'aquesta gent. El fet és que n'han tornat molt contents, de l'eixida, i  ja pensen on li pegaran, a la pròxima. La Rioja té molts de números.

Les fotografies que acompanyen aquesta notícia corresponen a la Praça do Comércio (Lisboa) i a les escales del Palau Nacional de Sintra, respectivament.

Image