L'Ajuntament presenta la campanya publicitària 'Capdepera un tresor per descobrir'









   El Batle de Capdepera, Bartomeu Alzina; la consellera d'Economia i Turisme, Isabel Oliver; Marisa Goñi, directora general de Televisió de Mallorca; i Joan Massanet, president de l'Associació Hotelera de Capdepera van presentar aquest dimarts la campanya publicitària "Capdepera un tresor per descobrir" a la sala de premsa del Consell a Palma.
   El nucli urbà de Capdepera, Cala Rajada, Canyamel, Font de sa Cala, i Cala Mesquida, són els nuclis del municipi que formen part de la campanya publicitària 'Capdepera un tresor per descobrir' mitjançant spots de televisió.
   La campanya, impulsada per l'Ajuntament de Capdepera en col•laboració amb l'Associació hotelera de la localitat gabellina, forma part d'un pla global posat en marxa per la regidoria de Turisme per incidir en una major implicació en aquest sector per part de la institució municipal.
   A més dels espots de televisió, l'Ajuntament ha realitzat diverses actuacions dins de l'esmentat pla com, entre d'altres, la implantació d'un sistema que permet realitzar una gestió estadística dels visitants que passen per les oficines d'Informació i Turisme de Capdepera i Cala Rajada (OIT).
   Una altra de les accions impulsades des del passat estiu és la 'informació mòbil' amb el segway, una persona amb un transport visualment atractiu, ecològic i silenciós, que es desplaça pels nuclis turístics de Capdepera atenent les demandes informatives dels turistes sobre el municipi oferint-los plànols, telèfons i horaris.
   A més, entre altres actuacions, l'Ajuntament pretén millorar la senyalització mitjançant un pla integral destacant els llocs relacionats amb el turisme i l'ampliació d'horaris d'atenció de les OITs.