Desmantellat un punt de venda de cocaïna, a Cala Rajada, en una operació de la Guàrdia Civil
 








Transcrivim de "dBalears", del 19/11/08:

La Guàrdia Civil ha desmantellat un punt de venda de cocaïna a Cala Rajada i ha detingut quatre persones per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Els sospitosos són Christian R.C., de 22 anys d'edat; Carlos R.C., de 26; Miguel Ángel G.G., de 24, i Laura Magdalena O.C., de 25. A l'interior del domicli es van trobar dosis de cocaïna, retalls plàtics i estris per a la seva preparació, marihuanha, llistes de preus dels productes i de deutes de compradors, a més d'objectes robats acceptats a canvi de droga.

La Guàrdia Civil va tenir coneixement que al domicili es venien drogues i es va iniciar una investigació, denominada operació Gla. Després de nombroses vigilàncies, es va constatar la venda de substàncies a l'habitatge, que estava vigilat per dos cans de raça perillosa.

Els agents van sol·licitar l'autorització judicial d'entrada i per escorcollar el domicili, que es va dur a terme dilluns. Els agents van arrestar els quatre sospitosos i confiscaren, a més de les drogues i els estris per preparar-la, deiversos objectes electrònics.