Dijous dia 13 de novembre, a Sala d’exposicions de Ca’n Creu d’Inca, es presentà l’exposició fotogràfica FotoPres’07 de la Caixa






   El públic assistent gaudí d’una visita guiada, en la qual la monitora comentà l’obra de cada  fotògraf, guanyadors i becats. Els guanyadors de la convocatòria han estat Elisa González de Miralles (records sense memòria), Lorena Ros (en aquell llocs… històries d’abusos sexuals en la infància) i el mallorquí Pep Bonet (Third World Cup). Els fotògrafs becats són Fernando Maquieira, Jorquera, Paola de Grenet, Salvi Vivancos, Marta Soul i Antònio M. Xoubanova. Els reportatges que es poden contemplar són “La ruta 40" que voreja els Andes, la Xina contemporània, els albins de la regió argentina de La Rioja, la vida dels equatorians a Espanya, la immigració i els models de vida de la classe mitjana i la transformació social i humana provocada pel soterrament de l’M30 al pas per Madrid.

Image

   La presentació anà a càrrec del regidor de cultura, Rafel Fernández (batle accidental) i Diego Riera, director d’àrea de la Caixa.
   El premi FotoPres es va crear l’any 1982.

Image

  Aquesta és una interessant presentació de l’obra de joves  fotògrafs, que tracten temes socials, i que podeu veure a Capdepera fins dia 4 de desembre (de dilluns a diumenge, de 17 a 19 hores, i dimecres de  10 a 13 hores).