El fòrum  de l’Agenda Local 21 de Capdepera aprova el Pla d’acció anual per l’any 2009





 

   Dimarts dia 11 de novembre de 2008, s’aprovaren els gairebé 80 propostes recollides pels distints grups de treball que s’organitzaren per a la revisió i debat. Durant els mesos de setembre i octubre se dugueren  a terme sengles  reunions per a valorar les diferents línies estratègiques. Ara caldrà que les propostes siguin confirmades pel Plenari de l’Ajuntament de Capdepera, que les remetrà al comité tècnic del Consell de Mallorca, per  dur-les a terme.
   Cal dir que a les reunions sectorials assistiren  a més dels ciutadans interessats, els regidors de cada àrea de govern municipal.
   Cada participant del debat va rebre un resum amb les aportacions dels diferents grups i pogueren llegir el document preparat per la regidoria de Medi Ambient, en el que hi trobam:
   - El Pla d’acció. Propostes dels grups
   - El Pla de participació. Organització de la participació ciutadana (fòrum , reunions presencials, enquestes, correu electrònic, debat familiar…)
   - El Pla de seguiment. Indicadors d’acompliment del pla d’acció

Image

   A més del comentari de les propostes presentades, que a la fi varen ser aprovades per unanimitat del fòrum,  se plantejà el problema de la necessitat d’una major participació i el repte d’elaborar un nou pla mare, ja que l’actual es troba obsolet.

Image

   La reunió va estat presidida per la tècnica de Medi Ambient, Margalida Servera; la regidora Maria Orts; i el regidor Rafel Fernández, batle en funcions.