Els jocs escolars de Llevant van acollir més de 500 participants

Image


   Els jocs escolars de la comarca de Llevant van acollir més de 500 participants en la diadad celebrada el passat dissabte, 8 de novembre, en les instatalaciones esportives del municipi de Capdepera.
   Malgrat que a primera hora del matí les previsions meteorològiques no semblaven gaire favorables i amenaçaven pluges, els participants i els seus acompanyants van acudir igualment, amb la qual cosa les diferents activitats es van desenvolupar amb total normalitat.

Image

   Així, el Poliesportiu Es Figueral i les diferents dependències esportives de Capdepera van acollir per segon any consecutiu els Jocs Escolars de Llevant, entre municipis i nuclis de l'esmentada comarca, com Manacor, Artá, Capdepera i Son Servera.
   Els escolars van anar practicant l'activitat esportiva en la qual participaven, com el basquet, l'atletisme, futbol, volei i una marató d'aerobic.

Image

   Les diverses activitats van continuar fins al migdia, hora en què va tenir lloc el discurs inaugural presidit per el Batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, i la regidora d'Esports, Pilar Gasull.

Departament de premsa
Ajuntament de Capdepera