Han començat les obres de reforç del dic del moll de Cala Rajada



La zona del passeig marítim i del port de Cala Rajada, es troba en obres. Per aquest motiu hi ha diversos trams tancats als vianants. A primera vista pareix que les obres van ben endarrerides, en el sentit que sembla que encara queda molta feina per fer, a més no hem vist una gran activitat.



A la zona de Ports, aproximadament des del moll al Porto Cala, hem vist un petit grup d'operaris fent feina als murs exteriors del passeig. Aquestes obres les realitza el Govern, i segons ens han comentat (malgrat no ho hem pogut comprovar), seguiran fins acabar-les. La data prevista per finalitzar les obres entre la plaça Castellet i l'edifici Porto Cala (zona de comptència de Ports de les Illes Balears) és el dia 22 de març, segons senyalà el conseller en una recent visita a Cala Rajada, i pensa que se compliran els terminis.







Damunt el dic del moll hi ha acumulació de pedres per llançar a la mar. A Sa Gravera s'estan construïnt grans blocs de ciment que serviran per a protegir el dic del port. Per tant la remodelació del Port de Cala Rajada ha començat i es preveu que s'acabin en 12 mesos. Recordem que en conjunt suposen una inversió de 5,5 milions d'euros, i que inclouen una remodelació dels usos del port. 







Les obres del passeig marítim han estat practicament aturades, la setmana passada hi hagué poca, molt poca, activitat. A les imatges podeu veure com es troba, s'han eliminat les zones ajardinades, voreres i asfalt, deixant unes poques plantes (garballons i tamarells).





No sabem el motiu, però el cert és que les obres van amb xino-xano, cosa que provoca cert nerviosisme entre els propietaris dels locals que veuen com s'apropa l'inici de temporada. Així i tot es confia que l'empresa adjudicataria complirà amb els terminis.





Esperem l'acabament de les importants obres abans de l'inici de la temporada turística, tot recordant que es tracta d'un espai que ofereix una de les imatges més emblemàtiques i concorregudes de Cala Rajada. Després de les magres temporades turístiques post-pandèmiques, ara que tot apunta que la propera temporada serà molt bona (al manco és el que comenten sectors propers al món del turisme), només faltaria que el passeig estigués afectat per unes obres no acabades, després de tants d'anys d'esperar el seu inici.