L’exposició itinerant de Pintures i Ceràmiques d’APROSCOM arriba a Can Creu d’Inca







   Del 17 al 21 d’octubre de 2008, tindrà lloc l’exposició de pintura i ceràmica dels alumnes d’APROSCOM a can Creu d’Inca. Dia 17 assistírem a l’inauguració on, a més per parlar amb el president de l’associació, pogueren veure unes obres realitzades en els tallers d’aquesta associació ubicada a Manacor i que acull alumnes amb “discapacitats” de la comarca del Llevant. I posam entre cometes discapacitats, perquè en aquesta exposició queden en evidència les seves capacitats i la seva sensibilitat. Durant la propera setmana els alumnes de Cadpepera podran visitar l'exposició.
   L’exposició és itinerant  pels  municipis del Llevant
   Una visita molt recomanable

Image

El que compte en una obra no és allò que volen descobrir els intel•lectuals, sinó allò que arrossega, en el seu moviment ascendent, de fets viscuts, de veritat humanaJoan Miró



   APROSCOM és l’associació de protecció a les persones amb discapacitat intel•lectual de Manacor i comarca. Fundada l’any 1969, va ser declarada d’utilitat pública a 1999 i els seus fins son la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual mitjançant l’atenció a totes les àrees de la persona (primera infància, educació,  formació, feina i habitatge).
  APROSCOM té 180 usuaris  i compta amb  76 treballadors, 4 voluntaris, 156 socis actius i 279 socis col•laboradors.