El Pla de seguretat  de la Conselleria de Sanitat afectarà al PAC de Capdepera













   Atenent a les paraules del Sr Pedro Jiménez, sotsdirector de Relacions Laborals de Sanitat, el PAC de Capdepera disposarà de noves mesures de seguretat i vigilància per a evitar les agressions al personal sanitari.
   El tema de les agressions en centres hospitalaris i d’Atenció Primària preocupa a les autoritats sanitàries. Segons les estadístiques de Sanitat, el 19 % dels 452 incidents enregistrats durant el passat any  varen ser agressions físiques. Per fer front a la situació, les autoritats destinaran més de 3,2 milions d’euros a un pla per a la prevenció de la violència. Aquest inclou aspectes de formació i d’increment de vigilància i mesures de prevenció i seguretat.
   Així s’ha fet públic que a més dels PAC de Palma que ja disposen de vigilants i càmeres de seguretat, s’afegiran els d’Alcúdia, Llucmajor, Inca, Son Serra-La Vileta i Capdepera.
   Lamentablement, aquestes mesures s'han de prendre, ja que no tots els pacients tenen una “actitud correcta". El que es pretén és pot ajudar a desenvolupar la feina del personal sanitari amb normalitat.